Pabarstukas – Gomashio

Japoniškas receptas su paprastais ingredientais: sezamo sėklos ir druska.

Sezamo sėklose gausu kalcio ir fosforo, tai tikras antioksidantas. Natūrali druska iš Prancūzijos turi jodo. Gomashio ir sveika, ir skanu. Puikiai tink pabarstyti salotas, omletus, užtepėles.

Sudedamosios dalys: krosnyje skrudintos ekologiškos sezamo sėklos, prancūziška rankomis rinkta jūros druska iš Batz-sur-Mer.

Siūlome 100 g.

Pabarstukas- Omegashio

Japoniškas receptas su paprastais ingredientais: sezamo sėklos, linų sėmenų sėklos ir druska.

Sezamo sėklose gausu kalcio ir fosforo, tai tikras antioksidantas, linų sėmenų sėklose daug vario, magnio, seleno, taip pat B grupės vitaminų. Natūrali druska iš Prancūzijos turi jodo. Omegashio labai gardus ir sveikas pabarstukas. Puikiai tink pabarstyti salotas, omletus, duoną su sviestu, košes.

Sudedamosios dalys: krosnyje skrudintos ekologiškos sezamo sėklos, ekologiškos linų sėmenų sėklos, prancūziška rankomis rinkta jūros druska iš Batz-sur-Mer

Siūlome 100 g.

Pabarstukas – Dilgeleshio

Japoniškas receptas su paprastais ingredientais: sezamo sėklos, džiovintos dilgėlės ir druska. Puikiai tinka pabarstyti salotas, omletus, užtepėles.

Dilgėlės kelia hemoglobiną, malšina sąnarių bei raumenų skausmus, normalizuoja kraujo sudėtį, mažina cholesterolį ir apsaugo organzimą nuo uždegimų.

Patys renkame dilgeles atokiame, švariame miške.

Sudedamosios dalys: krosnyje skrudintos ekologiškos sezamo sėklos, džiovintos dilgėlės, prancūziška rankomis rinkta jūros druska iš Batz-sur-Mer.

Siūlome 100 g.